Tarjous!

H7 Kuru, SR 65 flex

170.00 189.00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Hockey Seven KURU on täysin uusi maila. KURU on toinen uusien mailojen sarjasta hokiseiskalla. Maila on rakennettu aivan uuden tyyppiselle varren rakenteelle. Rakenne mahdollistaa entistä kevyemmän mutta samalla lujemman rakenteen. Varsi on päällepäin perinteisen näköinen. Varren sisälle on lisätty yksi pysty seinä jolla sidotaan varren leveämmät sivut toisiinsa. Rakenteen avulla jousto ominaisuuksia saadaan hallittua entistä paremmin. Pelatessa maila on tarkempi ja nopeampi.

Lapa on myös tehty uusiksi ja mailan hitausmomentti on pienempi kuin aikaisemmissa mailoissa. Mailaa pystyy siirtämään entistä nopeammin samalla voimalla ja siten harhautukset ovat nopeampia. Mailan painopiste on optimoitu ja  hiilikuiduiksi on valittu markkinoiden parhaat kuidut Toraycalta.

KURU – kevyempi ja lujempi korkeimman tason PRO-maila. Midkick point eli  hieman korkeammalla oleva joustopiste mahdollistaa tehokkaammat laukaukset kun voimaa voi käyttää enemmän. Kuten aina riippuu pelaajan ominaisuuksita onko low vai mid tyyppinen joustoiste paras omalle pelityylille. Kevennetty lapaosa pienentää mailan inertiaa ja mahdollistaa entistäkin nopeammat harhautukset sekä paremman kiekkotuntuman. Hockey Seven mailat on kehitetty Suomessa eurooppalaisille pelaajille.

KURU ominaisuudet:

– 18K-ULM-2 hiilikuitu

– Varressa erittäin pitävä ja hyvän tuntuman antava GRIP-lakkaus

– Normaali kokoisella aikuisten varrella (SR)

– Uusi laparakenne, pienempi inertia, parempi kiekkotuntuma

– Square 3-W varsi rakenne

– Paino ainoastaan 360gr (referenssi pituudella 167cm)

– Mailan pituus 55-105 flex 171cm, 50 flex 165cm

Lisätiedot

Flex

65

Lapamalli

2.8 Left, 9.2 Left, 9.2 Right

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “H7 Kuru, SR 65 flex”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *