ToGo Mini – Kannettava sähköauton latauslaite pistorasiaan, 6-16A säädettävä, schuko, Type2

322.00 433.00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

On sanomattakin selvää, että lataat sähköautoa tai hybridiä mieluiten kotona. Nordic Plugin ToGo Mini on sähköautolle tai lataushybridille sopiva kannettava latauslaite, joka on helppo ottaa mukaan matkalle, työpaikalle tai mökille. Saat vapauden ladata autoasi juuri sinulle sopivalla hetkellä. ToGo Mini mahdollistaa lataustehon säätämisen 6-16A välillä, joten latauslaite sopii käytettävän normaalista pistorasiasta, kuin myös vahvemmasta sinisen värisestä ‘superschuko’ rasiasta. ToGo Miniin integroitu 5 metrinen Type-2 latauskaapeli tuo joustavuutta erilaisia lataustilanteita varten. Latauslaitetta löytyy myös 10 ja 20 metrin latauskaapelilla. ToGo Minin voi ripustaa seinälle takaa löytyvän lenkin ansiosta pysyvämpää käyttöä varten. ToGo Minissä on sisäänrakennettu Type A vikavirtasuoja ja laturin suojaluokitus on IP66.

ToGo Mini latauslaitteen ominaisuudet ovat huippuluokkaa hintaansa nähden. Kirkkaasta LCD-näytöstä näet kätevästi sen hetkisen latauksen tiedot, kuten lataustehon ja jännitteen, ladatut kWh, lämpötilan ja latausajan. Voit säätää lataustehoa helposti etupaneelista 6-16A välillä tilanteesta riippuen. Suosittelemme rajoittamaan latausvirran aina 8A tasolle tai sen alle normaalista pistorasiasta ladattaessa. Superschuko-rasiasta ladattaessa voit hyödyntää täyttä 16A lataustehoa. ToGo Minin maksimilatausteho on 1x16A eli 3.7kW, mikä tarkoittaa hybridiauton akun lataamista nollasta täyteen noin kolmessa tunnissa, ja täyssähköakun lataamista nollasta täyteen noin 15 tunnissa.

Teknisiä tietoja:

  • Latausjohdon pituus: 5m, 10m tai 20m
  • Maksimi latausteho: 3.6 kW
  • Liittimet: Schuko – Type-2
  • Takuu: 1 vuotta
  • Toimintalämpötila: +55c ~ -25c
  • Turvallisuus: IP66 – pölyltä ja vesisuihkuilta suojattu, CE, 1. Vuotosuoja 2. Ylijännite-/ matalajännitesuoja 3. Ylikuormitussuoja 4. Salamasuoja 5. Ylikuumenemissuoja. Type A RCD
  • Valmistusmaa: Kiina
  • Virransäätö: 6A / 8A / 10A / 13A / 16A

Lisätiedot

Tuoteryhmä

Sähköauton laturi

Pituus

10m, 20m, 5m

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ToGo Mini – Kannettava sähköauton latauslaite pistorasiaan, 6-16A säädettävä, schuko, Type2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *