A Cable -sähköauton Type-2 latauskaapeli, 22kW

260.00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 305-NPAC22T2-5 Osasto:

Kuvaus

⚡ Tehokas latauskaapeli – Soveltuu pikalataukseen

Nordic Plug – A Cable sähköauton 22kW latauskaapeli

A Cable -sähköauton latauskaapeli on turvallinen ja kestävä latauskaapeli, joka helpottaa arkeasi ladattavan ajoneuvon parissa. Latauskaapeli on suunniteltu pohjoisen haastaviin sääolosuhteisiin ja kaapelilla on IP55 luokitus, eli se on pöly- ja vesitiivis. Tämä Nordic Plugin latauskaapeli on yhteensopiva kaikkien Type-2 pistoketta tukevien hybridi- ja sähköautojen kanssa. Tehokkaan latauksen ansiosta saat virtaa autoosi nopeasti ja vaivattomasti. Ergonomisen kahvan ansiosta kaapeli on helppo asettaa ja irrottaa.

  • IP-luokitus: IP55
  • Liitin: Type-2
  • Pituus: 5m
  • Sertifikaatit: CE, TUV
  • Teho: Max. 22kW
  • Virta: 32A, 3-vaihe

Säilytys & Käyttö

Toimiva latauskaapeli on elinehto ladattavan auton omistajalle. Ihan ensimmäiseksi suosittelemme säilyttämään latauskaapelia kuivassa tilassa aina kun mahdollista. Kaapelin kaveriksi voi hankkia esimerkiksi suojakotelon. Sähköauton latauskaapeleiden pistoolien päissä on herkät liittimet ja kosteuden pääsy kaapelin metallisiin liittimiin voi heikentää toimintakykyä tai rikkoa kaapelin. Vältä latauskaapelin jättämistä ulos, kun kaapeli ei ole käytössä. Varmista, että kaapeli ei pääse kiertymään tai vääntymään liikaa säilytyksen aikana. Säilytä sähköauton latauskaapelia sille soveltuvassa säilytyskotelossa, seinätelineessä tai koukussa – näin latauskaapeli säilyy siistissä kunnossa. Pyyhi latauskaapeli nihkeällä liinalla kuukauden välein.

Latauskaapelin käyttö:

1. Aseta latauskaapelin toinen pää (urosliitin) latausasemaan

2. Aseta latauskaapelin toinen pää (naarasliitin) ladattavan auton pistokkeeseen

3. Kun kaapeli naksahtaa paikoilleen, lataus alkaa. Tarvittaessa aktivoi vielä latausasema lätkällä tai mobiilisovelluksella.

Lisätiedot

Tuoteryhmä

Latauskaapeli

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “A Cable -sähköauton Type-2 latauskaapeli, 22kW”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *